Antunović Graševina Premium 2013

  • 131,40€ 990,00kn

Kristalno zlatne boje; okus je intenzivniji i duži, s više toplih, cvjetnih nota i mirisa zrelog voća. Mozaik bujnih okusa prelazi preko nepca s naglašenim mangom, papajom i lipom. Kiselost dodaje ovom lijepo složenom vinu strukturu.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Brza Distribucija d.o.o.

Model: Antunović


Vinarija ANTUNOVIĆ nastala je iz stoljetne obiteljske tradicije uzgoja vinove loze i proizvodnje vina. Jasna Antunović Turk, BEc, otkad je zasadila novi vinograd 2004. godine, obiteljsku je tvrtku uvela u "novo vinsko doba", vinarstvo doživljavajući kao novi životni izazov i svoje pravo zvanje

Izuzetna berba 2013 nam je dala zdravo grožđe s kojim se mogla raditi nešto duža maceracija, hladna fermentacija u inoks tanku te nakon toga 20 mjeseci školovanja i dozrijevanja vina u bačvi izrađenoj od slavonskog hrasta. Na taj način je stvoreno kompleksno i duboko vino,  elegantno i kremasto ali i dalje svježe, aromatski zanimljivo na primarnoj, sekundarnoj i tercijarnoj razini. Graševina 2013. ima zagasitije tonove,  a odležavanjem je dobila punoću i zaobljenost. Kristalno čiste je boje zlata, okus je intenzivniji i duži, s više toplih, cvjetnih nota i aroma zrelog voća.

Specifikacije
Zapremina boce 0.75l
Vrsta bijelo suho vino
Proizvođač Antunović
Geografsko podrijetlo Slavonija i Hrvatsko Podunavlje
Gastro preporuka uz bijelu ribu, rakove, janjetinu, skradinski rižot ili gusju jetru
Temperatura serviranja 10-12°C

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!