Bibich Sangreal shiraz

  • 20,17€ 152,00kn

Crveno suho vino od grožđa syrah, s vinograda u nadinskom polju pored Zadra sa loza starih skoro 40 godina, proizvedeno klasičnim postupkom, dugotrajnom maceracijom i odležavanjem 12-18 mjeseci u novim barrique bačvama od francuskog hrasta.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Brza Distribucija d.o.o.

Model: Bibich


Vina Bibich je obiteljska „boutique“ vinarija koja se proizvodnjom vina bavi već nekoliko generacija. Obiteljski korijeni s prvim pisanim tragovima sežu u 15. stoljeće, u mjesto Nečven-grad, u Promini gdje i danas posjeduju vinograde i imanje. Poslije više godina rada, usavršavanja i suradnje s više svjetskih vinara, enologa i poznavatelja vina, prva vina izlaze na tržište 1998. i već ta prva osvajaju priznanja za kvalitetu na brojnim ocjenjivanjima u regiji što obitelji daje poticaj za daljnji rad i razvoj. Danas, 15-ak godina kasnije vina Bibich se nalaze na vinskim listama najboljih svjetskih restorana, u New Yorku, Tokiju, Stockholmu... „Bibich“ kao brand je prepoznat među ljubiteljima vina kao drugačiji, svoj, originalan i intrigantan. A to i jest misija vinarije, u moru istih, unificiranih, generičkih vina, zadržati svoj osobni pečat s naglaskom na teritorij i mikrolokaciju odakle dolaze.

Specifikacije
Zapremina boce 0.75l
Vrsta suho crno vino
Proizvođač Bibich
Geografsko podrijetlo Dalmacija
Gastro preporuka Uz jela od tamnog mesa, divljač, tamne pikantne umake, plemenite odležane sireve, dalmatinski pršut ili još najbolje «solo za gušt»
Temperatura serviranja 18°C

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!