Galić Sauvignon suho

  • 13,14€ 99,00kn

Ovaj 100% Sauvignon blanc oplemenjen je mineralnim karakterom i svježinom hrskavih kiselina. Intenzivne je i pune voćne arome bazge, dinje i ogrozda koji se isprepliću s herbalnim aromama šparoge i limunske trave.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Brza Distribucija d.o.o.

Model: Galić


Utjelovljuje najkvalitetnije karakteristike slavonskih sauvignona. Prvi je miris pretežno herbalnog karaktera i upućuje na svježinu zelene paprike i svježe pokošene livade, da bi se ubrzo otvorila atraktivna aroma ogrozda, koja potom podržana gotovo slankastom mineralnošću traje i glavni je nositelj identiteta mirisa. Okus je jednostavno sjajan, na početku ugodno naglašene kiseline daju svježinu i atraktivnost, da bi se ubrzo nadopunile punoćom ekstrakta koja napuni usta i zadržava dojam čvrstoće sadržaja, te na kraju širi nježnu toplinu zaokruživši ovo vino u bogati, slasni, snažni, mineralni i konačno osvježavajući nektar.

Ovaj 100% Sauvignon blanc oplemenjen je mineralnim karakterom i svježinom hrskavih kiselina. Intenzivne je i pune voćne arome bazge, dinje i ogrozda koji se isprepliću s herbalnim aromama šparoge i limunske trave. Macerirano je 6 -12 sati i odležavalo u hrastovim bačvama na finom talogu.

Specifikacije
Zapremina boce 0.75l
Proizvođač Galić
Geografsko podrijetlo Slavonija, Vinogorje Kutjevo
Gastro preporuka Kombinirati s masnijim komadom janjetine ili ribom.
Temperatura serviranja 10-12 °C

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!