Galić Graševina 2020

  • 9,95€ 75,00kn

Posebno odnjegovano vino dobiveno od grožđa s naših najboljih položaja gdje je prinos 1-1,5 kg po trsu. Vino je odležavalo na finom talogu (sur lie) u bačvama 9 mjeseci.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: 2-3 Days

Dobavljač: Homemade Resources doo

Model: HR565125VR


Posebno odnjegovano vino dobiveno od grožđa s naših najboljih položaja gdje je prinos 1-1,5 kg po trsu.

Fermentacija se odvijala u kontroliranim uvjetima u bačvama od 225L i 500L izrađenih od francuskog i slavonskog hrasta, te slavonskog bagrema.

Vino je odležavalo na finom talogu (sur lie) u bačvama 9 mjeseci.

Tvrtka Galić d.o.o. osnovana je 2005. godine i nalazi se u 100%-tnom vlasništvu Josipa Galića. Osnovna djelatnost tvrtke Galić d.o.o. je proizvodnja grožđa i vina te uzgajanje ratarskih kultura. Grožđe se trenutno nalazi na ukupnoj površini od 29,86 ha vinograda, dok ratarske kulture zauzimaju površinu od čak 260 ha ratarske zemlje.

Obitelj Galić se vinogradarstvom bavila generacijama, a vina su proizvodili uglavnom za vlastite potrebe. Naslijeđena ljubav prema vinu, prenesena na Josipa Galića prerasla je u ozbiljan posao, koji se razvija kroz projekte tvrtke Galić d.o.o. Temeljeći proizvodnju grožđa na vlastitim površinama, tvrtka Galić d.o.o. uzgaja lozu koristeći najnovija saznanja o podlogama, sortimentu i upotrebljavajući najmoderniju ampelotehniku, ne zanemarujući ekološki aspekt proizvodnje.

Specifikacije
Zapremina boce 0.75l
Vrsta Vrhunsko bijelo suho vino s KZP
Proizvođač Galić
Geografsko podrijetlo Slavonija, Vinogorje Kutjevo
Gastro preporuka Najbolje se slaže s jelima od bijelog mesa i plemenite riječne bijele ribe, žabljim kracima, jelima s roštilja, ribljim paprikašom i ražnjićima od soma s povrćem.
Temperatura serviranja 10-12°C

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!