Grgurević Grand Cru

  • 250,00kn

Ovo vrhunsko vino na koje smo izuzetno ponosni, dolazi nam s južnih padina Krivih njiva obitelji Grgurević iz Janjine na poluotoku Pelješcu, od pomno izabranih grozdova velike berbe Plavca malog, te malenog udjela njegovih velikih roditelja Kaštelanskog C

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Primores

Model: 3859891461059


Opis: Ovo vrhunsko vino na koje smo izuzetno ponosni, dolazi nam s južnih padina Krivih njiva obitelji Grgurević iz Janjine na poluotoku Pelješcu, od pomno izabranih grozdova velike berbe Plavca malog, te malenog udjela njegovih velikih roditelja Kaštelanskog Crljenka i Dobričića. Trsovi Plavca malog iz kojih dolazi ovo vino su stari 57 godina, dok trsovi Dobričića i Crljenka u prosjeku su stari 8 godina. Vino dozrijeva u hrvatskim hrastovim barrique bačvama minimalno dvije godine što mu daje njegovu prepoznatljivu notu. Grand cru Grgurević Familia je moćnog, te iznimno bogatog okusa, harmonija snage i pitkosti s mirisnim notama šljive, suhe smokve te vanilije, crnog čaja i kandiranog voća.

Specifikacije
Zapremina boce 0.75l
Vrsta Vrhunsko crno suho vino
Proizvođač OPG Anto Grgurević
Geografsko podrijetlo ZOI srednja i južna Dalmacija, vinogorje Pelješac
Gastro preporuka Odličan je u kombinaciji s crvenim mesom, tamnom čokoladom, jelima od divljači, ali također se dobro slaže i sa plavom ribom.
Temperatura serviranja 19°C
Pakiranje 6 boca u kartonu
Ambalaža Staklena boca, pluteni čep

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!