Lagena Rose Iconic

  • 9,95€ 75,00kn

Rubinasto crvena boja s elegantnim mirisom, ugodne travnate arome i prepoznatljivih nota šumskog voća.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Primores

Model: 3855000478161


Opis: Rubinasto crvena boja s elegantnim mirisom, ugodne travnate arome i prepoznatljivih nota šumskog voća. Svježe, mekano i dugotrajno vino s ugodnim završetkom. Zaokruženo i elegantno, dugotrajnog okusa. Idealno za ljetne večeri.

Oznaka Iconic označava najbolje od najboljeg iz podruma Wine Republic-a. Ta su vina posebnim mikrovinifikacijskim postupcima sačuvala svoje najbolje osobine i svojstva te ih dodatno produbila vremenom u boci. Birano je isključivo najbolje grožđe idealne zrelosti s najboljih položaja Ilovčak i Fofunka. Dodatno je ručnom selekcijom odabrano isključivo najzdravije grožđe za školovanje u podrumu. Iconic se stvara u vinogradu, a ostvaruje u podrumu Wine Republic.

Dodatni info:  O va iskrena vina osvojila su zlatna i srebrna priznanja na nekoliko prestižnih izložbi u Hrvatskoj. Njihovu originalnost i kvalitetu prepoznali su i domaći ugostitelji, pa su tako prisutna u renomiranim restoranima, wine barovima i vinotekama u Zagrebu.

Specifikacije
Zapremina boce 0.75l
Vrsta Suho rose vino KZP – ZOI Moslavina
Proizvođač Wine Republic
Geografsko podrijetlo Bregovita Hrvatska, podregija Moslavina
Gastro preporuka Zbog svoje nježno-lake strukture izvrsno se sljubljuje u slatko-slanim kombinacijama, uz salate, tjestenine i rižota na bazi laganijih umaka, sireve, ribe, bijelo meso, carpaccia, pršute….
Temperatura serviranja 8-10°C
Pakiranje 6 boca u kartonu
Ambalaža Staklena boca, pluteni čep

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!