Patrik exclusive oslikana boca

  • 9,95€ 75,00kn

Kvalitetno suho crveno vino. Ova ručno ukrašena boca oslikana decoupage tehnikom, sama po sebi je elegantna, te je kao takva idealna kao poklon.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Primores

Model: 3859890672098


Opis: Ova ručno ukrašena boca oslikana decoupage tehnikom, sama po sebi je elegantna, te je kao takva idealna kao poklon, tim više što je upakirana u prozirni celofan sa diskretnom mašnicom. Samo vino sorte Pinot Crni, obojeno blagim crvenim tonovima, okusom i mirisom podsjeća na jagode i maline. Poklon sa kojim ne možete pogriješiti.

Gastro preporuka: Idealno uz jela od peradi, posebno patku, pernatu divljač, teletinu u umacima, govedinu, janjetinu, te jela od gljiva i graha

Dodatni info: Obitelj Ciban bavi se vinogradarstvom već više od 200 godina i oduvijek su bili poznati po svojim poslovnim uspjesima. Seosko gospodarstvo smješteno je na atraktivnoj lokaciji te se prostire na površini od petnaest hektara od čega deset pokrivaju vinogradi, a pet šume. Ponos gospodarstva predstavlja antikna ladanjska kuća, poznata kao Malešićev his koja datira iz polovice 19.stoljeća za koju su vezane mnoge tajnovite priče, bajke i anegdote.

Specifikacije
Zapremina boce 0,75L
Vrsta Kvalitetno suho crveno vino
Proizvođač Patrik
Geografsko podrijetlo Bregovita Hrvatska, ZOI Plešivica,Pavlovčani, Jaska
Gastro preporuka Idealno uz jela od peradi, posebno patku, pernatu divljač, teletinu u umacima, govedinu, janjetinu, te jela od gljiva i graha
Temperatura serviranja dobro ohlađeno
Pakiranje 14-16°C
Ambalaža staklena boca, navojni čep

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!