Josić Cabernet Sauvignon 2017

  • 22,30€ 168,00kn

Naglašena voćnost cabernet sauvignona izraženih aroma crnog bobičastog voća, crnog ribiza i kupine koja se razvija uz mirise začina, dima i kože. Gusto, bogato i slasno vino, finog, dugog trajanja, odaje dojam puno zrelijeg vina nego što godina berbe kazu

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Josić

Model: HR565331VR

Tagovi:  VRH SUHO 2017


Opis: Svježi vinski uradak popularne vinarije Josić donosi naglašenu voćnost vješto ukroćenog cabernet sauvignona izraženih aroma crnog bobičastog voća, crnog ribiza i kupine koja se razvija uz mirise začina, dima i kože. Gusto, bogato i slasno vino, finog, dugog trajanja, odaje dojam puno zrelijeg vina nego što godina berbe kazuje.

U restoranu vinarije Josić moguće je istinski doživjeti čaroliju  stotinama godina stare priče o baranjskim surducima, priče koja će oživotvoriti okuse naše tradicionalne baranjske kuhinje, s posebnim naglaskom na vrhunsku – domaću – kvalitetu svih pripremljenih jela. Autentičan začin cijelom vašem doživljaju osigurat će i razna zanimljiva događanja koja se održavaju u prostoru restorana i kušaonice.

Naš vinski podrum sagrađen je davne 1935. godine i danas predstavlja idealan spoj tradicionalnog ambijenta i suvremene tehnologije.

Tradicionalna Baranja kroz hranu i vino: specijaliteti kraja sljubljeni s vrhunskim vinima našeg podruma.

Specifikacije
Zapremina boce 0.75l
Vrsta Crveno suho vino
Proizvođač Josić
Geografsko podrijetlo Slavonia, baranja, Podunavlje
Gastro preporuka Savršeno se slaže uz meso divljači i aromatični sir.
Temperatura serviranja 16-18°C

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!