Meneghetti Bjelica

  • 18,05€ 136,00kn

Ulje zlatno zelene boje podsjeća na pokošenu travu, dok okus varira između ploda masline, badema, divljih šparoga i radiča. Bjelica je posebno otporna na niske temperature, a može se pohvaliti obilnom plodnošću kao dodatnim obilježjem.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Brza Distribucija d.o.o.

Model: Meneghetti Bjelica


Kao autohtona sorta koja se uzgaja u Istri i na Kvarneru, Istarska bjelica (Istarska bianchiera) odlikuje se pikantnošću i gorčinom. Ulje zlatno zelene boje podsjeća na pokošenu travu, dok okus varira između ploda masline, badema, divljih šparoga i radiča. Bjelica je posebno otporna na niske temperature, a može se pohvaliti obilnom plodnošću kao dodatnim obilježjem. Pare se s mesom, posebno govedinom, janjetinom, tvrdim sirevima i slično

Maslinova ulja proizvedena na imanju Meneghetti predstavljaju vrhunski proizvod maslinarske industrije, koji istovremeno predstavljaju zadovoljstvo i zdravlje. Nude trijumf arome i okusa, dok ih snažni dojmovi ostavljaju izjednačiti s odličnim vinima. Najvrjednija priznanja svakako je uvrštenje u vodeći svjetski vodič o maslinovom ulju „L'extravergine“ 2007. godine, kada je ekstra djevičansko maslinovo ulje „Izbor“ izabrano za najbolje ulje na svijetu u jednoj od najizazovnijih kategorija maslinovog ulja - maslinova ulja „intenzivno voćne“ arome.

 

Specifikacije
Pakiranje 0,25L

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!