Meneghetti Izbor

  • 136,00kn 18,05€

Ekstra djevičansko ulje Izbor (Selection) proizvodi se od autohtone istarske sorte Buža, najrasprostranjenijeg kultivara u Istri. Ovisno o vremenu berbe, Buža može imati srednje do jak voćni okus, pri čemu Izbor spada u kategoriju intenzivno voćnih maslin

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Brza Distribucija d.o.o.

Model: Meneghetti Izbor olive oil


Ekstra djevičansko ulje Izbor (Selection) proizvodi se od autohtone istarske sorte Buža, najrasprostranjenijeg kultivara u Istri. Ovisno o vremenu berbe, Buža može imati srednje do jak voćni okus, pri čemu Izbor spada u kategoriju intenzivno voćnih maslinovih ulja. Ulje je bistro s intenzivnom zlatnom bojom i zelenim odrazima koji se razlikuju po izbalansiranoj gorčini, pikantnosti i trajnosti mirisa i okusa. Jednostavno se pari sa svakim obrokom.

Maslinova ulja proizvedena na imanju Meneghetti predstavljaju vrhunski proizvod maslinarske industrije, koji istovremeno predstavljaju zadovoljstvo i zdravlje. Nude trijumf arome i okusa, dok ih snažni dojmovi ostavljaju izjednačiti s odličnim vinima. Najvrjednija priznanja svakako je uvrštenje u vodeći svjetski vodič o maslinovom ulju „L'extravergine“ 2007. godine, kada je ekstra djevičansko maslinovo ulje „Izbor“ izabrano za najbolje ulje na svijetu u jednoj od najizazovnijih kategorija maslinovog ulja - maslinova ulja „intenzivno voćne“ arome.

 

Specifikacije
Pakiranje 0,25L

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!