Meneghetti Rosulja

  • 136,00kn 18,05€

Ulje je tamnozelene boje, punog okusa, blage gorčine i pikantnosti. Ovisno o žetvi, Leccino može biti vrlo svježeg voćnog mirisa, blagog, slatko zaobljenog okusa, bez istovremeno prevladavajuće arome. Savršen pratilac laganim obrocima.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Brza Distribucija d.o.o.

Model: Meneghetti Leccino


Rosulja ili Rošinjola je sorta prepoznata u Istri kao izvrsna uljarica intenzivnog mirisa s notama srednje zrele rajčice, artičoke, salate i suhog voća. Karakteristika ovog ulja je naglašena i istodobno dobro izbalansirana pikantnost i gorčina. Prefinjen i jak okus rosulje obogaćen je dodatkom ljekovitog bilja. Ulje je bistro; ima intenzivnu zlatnu boju s nijansama zelene. Dobro se slaže s mesom, divljači, masnom ribom i sličnim.

Maslinova ulja proizvedena na imanju Meneghetti predstavljaju vrhunski proizvod maslinarske industrije, koji istovremeno predstavljaju zadovoljstvo i zdravlje. Nude trijumf arome i okusa, dok ih snažni dojmovi ostavljaju izjednačiti s odličnim vinima. Najvrjednija priznanja svakako je uvrštenje u vodeći svjetski vodič o maslinovom ulju „L'extravergine“ 2007. godine, kada je ekstra djevičansko maslinovo ulje „Izbor“ izabrano za najbolje ulje na svijetu u jednoj od najizazovnijih kategorija maslinovog ulja - maslinova ulja „intenzivno voćne“ arome.

Specifikacije
Pakiranje 0,25L

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!