Misna vina Traminac

  • 13,50€ 101,74kn

Traminac Đakovačke Biskupije dolazi s vinogorja na lokalitetu Trnava i proizvod je višestoljetne vinarske tradicije

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Primores

Model: 3859888310285


Opis: Traminac Đakovačke Biskupije dolazi s vinogorja na lokalitetu Trnava i proizvod je višestoljetne vinarske tradicije, u kojoj se s ponosom ističu poticaji i zauzimanje velikih biskupa. Premda iz Biskupskog ordinarijata dolaze još neka vrhunska vina poput Chardonnay-a i Graševine, Traminac je ostao zaštitni znak Đakovačke Biskupije i za mnoge je njihovo najbolje vino. Vino koje čini prepoznatljivost vinarije Misnih vina. Odraz tla, klime, čovjeka i tradicije. U čaši se diči svojom žućkastom bojom, koja s godinama prelazi u boju starog zlata te odražava sunce koje oplahuje južne obronke srednje slavonske planine Dilj. Prepoznatljivog mirisa plemenitih traminaca predstavljaju bogatstvo priče mirisa cvijeća, ruže koja duljim odležavanjem vina u boci prelazi u miris kasnih proljetnih ljubica. To bogatstvo mirisa proteže se u aromi okusa koje je puno, snažno s niskim sadržajem kiselina.

Link: http://www.misna-vina.com/

Specifikacije
Zapremina boce 0,75 L
Vrsta Suho bijelo vrhunsko misno vino
Proizvođač Misna vina
Geografsko podrijetlo Istočna kontinentalna Hrvatska, podregija Slavonija, vinogorje Đakovo, Đakovačko-Osječka Nadbiskupija
Gastro preporuka Preporuča se uz deserte, lagana bijela mesa i ribu, a adekvatno rashlađeno najbolje je poslužiti kao aperitiv.
Temperatura serviranja 10-12 °C
Pakiranje 6 boca u kartonu
Ambalaža staklena boca, pluteni čep

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!