Nuša d.o.o.

Parfemi Nusha i Mattan neobična su i nesvakidašnja mirisna priča koja je nastala iz ljubavi prema rodnom kraju. Imena parfema inspririrana su poznatim hrvatskim romanom i serijom “Prosjaci i sinovi”, a zato su i dobili imena kultnog para Nuše i Matana. Priča je to o “tvrdoj” imotskoj ljubavi, pomalo i surovoj izvana, no u suštini tog imotskog krša, prožetoj emocijama i toplinom.

Autorica parfema, Višnja Žužul, ljubav prema rodnom kraju i njegovoj prirodi odlučila je pretočiti u bočice parfema koje u sebi kriju mirise Imotskog, a uz to nose nazive likova koje obožavaju Imoćani, ali i šira populacija.

Ključ parfema je što su domaći proizvod koji iza sebe ima imotsku, hrvatsku priču koja je oduševila veliki broj ljudi. Tako već sada parfemi mirišu širom Lijepe Naše, ali i van njezinih granica.

Kutijice parfema također su inspirirane likovima Nuše i Matana te kada se spoje njih dvoje čine jednu cjelinu te se odmah vidi kako ovaj parfem iza sebe ima priču.

Zato uživajte u ovim posebnim mirisima s pričom jer što je ljepše nego kada miris koji svakodnevno možete nositi i pokloniti dragoj osobi podsjeća na mjesto odakle dolazite, a to su parfemi Nusha i Mattan.

NUŠA d.o.o.

Lovrinačka 13, Split, Hrvatska

OIB: 05572775171

Mattan - Muški miris Mattan - Muški miris Rasprodano
Mattan - Muški miris
46,45€ 350,00kn

Miris Maattan dio je kompleta koji čine Mattan i Nusha, parfemi koji simboliziraju Imotski kraj odakle dolazi vlasnica brenda. Parfem je nazvan prema muškom liku iz kultne Hrvatske serije, “Prosja..

Rasprodano
Nusha & Mattan Nusha & Mattan Rasprodano
Nusha & Mattan
86,27€ 650,00kn

Miris Maattan dio je kompleta koji čine Mattan i Nusha, parfemi koji simboliziraju Imotski kraj odakle dolazi vlasnica brenda. Parfem je nazvan prema muškom liku iz kultne Hrvatske serije, “Prosjaci i..

Rasprodano
Nusha - Ženski miris Nusha - Ženski miris Rasprodano
Nusha - Ženski miris
46,45€ 350,00kn

Nusha je od samog početka hit između ostalog i zbog same priče koja stoji iza kreiranja tog osebujnog mirisa. Nusha je dio para koji još čini i Mattan. Parfem je dobio ime po ženskom liku iz romana i ..

Rasprodano
Nusha Gold Limited Edition - Ženski miris Nusha Gold Limited Edition - Ženski miris Rasprodano
Nusha Gold Limited Edition - Ženski miris
49,11€ 370,00kn

Nusha Gold je od samog početka hit između ostalog i zbog same priče koja stoji iza kreiranja tog osebujnog mirisa. Nusha  je dio para koji još čini i Mattan. Parfem je dobio ime po ženskom liku i..

Rasprodano
Prikazano 1 do 4 od 4 (1 stranica)