Ol Istria Ascolana

  • 7,03€ 53,00kn

Ol Istria ascolana izvanredno je harmonično ulje prepoznatljivo po intenzivnom voćnom mirisu na zrele rajčice i zrelu jabuku, ravnomjerne pikantnosti i gorčine.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: 2-3 Days

Dobavljač: Brza Distribucija d.o.o.

Model: Ol Istria ascolana


Tako harmonično ulje, prepoznatljivo po intenzivnom voćnom mirisu na zrele rajčice i zrelu jabuku, izvrsno je kao dodatak juhama, ribi, crvenom mesu, raznim tjesteninama s povrćem te desertima. Kao odličan desert preporuča se skuta ili svježi sir u emulziji meda i ulja ili mousse od čokolade s preljevom ascolane.

Ol Istria ascolana proglašena je najboljim stranim ekstra djevičanskim uljem na manifestaciji Liquor d’Ulivi 2014. u Italiji u organizaciji Associazione Internazionale Ristoranti dell’Olio (Internacionalna udruga restorana maslinova ulja).

Na internacionalnom natjecanju New York International Olive Oil Competition 2015. godine, okitilo se srebrom nagradom, dok je na internacionalnom natjecanju ekstra djevičanskih maslinovih ulja Terra Olivo 2015. održanom u Izraelu, osvojilo odličje Prestige gold.

Terra Olivo natjecanje koje se održava u Jeruzalemu slovi za treće natjecanje po važnosti za kreiranje ukupnog poretka najboljih ekstra djevičanskih maslinovih ulja na svijetu.

Specifikacije
Pakiranje 0,25L

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!