CITRUS FUSION

  • 7,49kn

Osvježavajuće bezalkoholno gazirano piće s okusom citrusnog voća sa sirupom od agave i sladilom steviol glikozidi. PAKETNA PRODAJA, 24 KOMADA U PAKETU.

Minimalna količina za ovaj artikl je 24

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: RADMAN’S DRINK

Model: RD-2


OSVJEŽAVAJUĆE BEZALKOHOLNO GAZIRANO PIĆE S OKUSOM CITRUSNOG VOĆA SA  SIRUPOM OD AGAVE I SLADILOM STEVIOL GLIKOZIDI. SMANJENE KALORIJE, BEZ KONZERVANSA, S PRIRODNIM SASTOJCIMA I AROMAMA.UDIO VOĆNOG SOKA U PROIZVODU(4%).

IDEALAN JE ZA DIJABETIČARE I LJUDE PREOSJETLJIVE NA ŠEĆER, KAO I ZA OSOBE KOJE IZBJEGAVAJU ŠEĆER.

SIRUP OD AGAVE

SIRUP OD AGAVE JE PRIRODNI ZASLADIVAČ KOJI SE DOBIVA IZ JUŽNOAMERIČKOG KAKTUSA. IMA NEOBIČNO NISKI GLIKEMIJSKI INDEKS (27) I PRAKTIČKI NE

UTJEČE NA RAZINU ŠEĆERA U KRVI, JER SE U KRV APSORBIRA POLAKO I NE UZROKUJE BRZI SKOK ŠEĆERA U KRVI .TIME NE IZAZIVA MOBILIZACIJU INZULINA I SVE DRUGE NEGATIVNE REAKCIJE KOJE NAMIRNICE S VISOKIM GI IMAJU.

IDEALAN JE ZA DIJABETIČARE I LJUDE PREOSJETLJIVE NA ŠEĆER, KAO I ZA OSOBE KOJE IZBJEGAVAJU ŠEĆER.

VRLO JE VAŽNO NAGLASITI DA JE ORGANSKI AGAVIN SIRUP TRETIRAN BEZ PESTICIDA I DA NE SADRŽI KONZERVANSE.
SIRUP OD AGAVE S RELATIVNO VISOKIM UDJELOM FRUKTOZE, SIGURNO JE JEDNA OD NAJBOLJIH ZAMJENA ZA ŠEĆER.

SASTOJCI S NISKIM GLIKEMIJSKIM INDEKSOM

OSIM ŠTO SE PRAVILNIM ODABIROM NAMIRNICA S NISKOM VRIJEDNOŠĆU GI IZBJEGAVAJU NAGLE OSCILACIJE RAZINE ŠEĆERA U KRVI, SMATRA SE DA SE

TAKO MOGU IZBJEĆI ODREĐENE ZDRAVSTVENE TEGOBE. SVE JE VEĆI BROJ ZNANSTVENIH DOKAZA KOJI IDU U PRILOG PREHRANI S NISKIM GI.

ZNANJE O VRIJEDNOSTIMA GI MOŽE NAM POMOĆI U KONTROLI RAZINE GLUKOZE U KRVI, PA TAKO STUDIJA OBJAVLJENA U ČASOPISU METABOLIC SYNDROME AND RELATED DISODERS UKAZUJE NA POVOLJNE UČINKE PREHRANE KOJA UZIMA U OBZIR VRIJEDNOSTI GI, POSEBICE U DIJABETIČARA.

PRIRODNI ZASLAĐIVAČ

LJEKOVITA BILJKA, STEVIA REBAUDIANA, BILJKA JE IZ OBITELJI KRIZANTEMA (COMPOSITAE), NAJČEŠĆE ZVANA SLATKA BILJKA, ČIJI SU LISTOVI 300 PUTA

SLAĐI OD ŠEĆERA SAHAROZE. PRIRODNI SASTOJCI STEVIE – GLIKOZIDI ČINE JE 150 DO 400 PUTA SLAĐOM OD OBIČNOG ŠEĆERA. STEVIA JE PRIRODNI ZASLAĐIVAČ, NEMA KALORIJA, NEMA ŠTETNIH NUSPOJAVA, NE IZAZIVA KARIJES.

ZBOG SVOJIH SVOJSTAVA STEVIA JE DOBAR IZBOR ZA DIJABETIČARE, ZA LJUDE S POVIŠENIM TLAKOM ILI PREKOMJERNOM TJELESNOM TEŽINOM I ZA SVE ONE KOJI IZBJEGAVAJU RAFINIRANI ŠEĆER U PREHRANI. NAJNOVIJA ISTRAŽIVANJA POKAZUJU DA PREPARATI STEVIE SUDJELUJU I U SPREČAVANJU NASTANKA RAKA.

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!