Antunović Graševina Premium 2013

  • 982,00kn

Kristalno zlatne boje; okus je intenzivniji i duži, s više toplih, cvjetnih nota i mirisa zrelog voća. Mozaik bujnih okusa prelazi preko nepca s naglašenim mangom, papajom i lipom. Kiselost dodaje ovom lijepo složenom vinu strukturu.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Brza Distribucija d.o.o.

Model: Antunović


Vinarija ANTUNOVIĆ nastala je iz stoljetne obiteljske tradicije uzgoja vinove loze i proizvodnje vina. Jasna Antunović Turk, BEc, otkad je zasadila novi vinograd 2004. godine, obiteljsku je tvrtku uvela u "novo vinsko doba", vinarstvo doživljavajući kao novi životni izazov i svoje pravo zvanje

Izuzetna berba 2013 nam je dala zdravo grožđe s kojim se mogla raditi nešto duža maceracija, hladna fermentacija u inoks tanku te nakon toga 20 mjeseci školovanja i dozrijevanja vina u bačvi izrađenoj od slavonskog hrasta. Na taj način je stvoreno kompleksno i duboko vino,  elegantno i kremasto ali i dalje svježe, aromatski zanimljivo na primarnoj, sekundarnoj i tercijarnoj razini. Graševina 2013. ima zagasitije tonove,  a odležavanjem je dobila punoću i zaobljenost. Kristalno čiste je boje zlata, okus je intenzivniji i duži, s više toplih, cvjetnih nota i aroma zrelog voća.

Specifikacije
Zapremina boce 0.75l
Vrsta bijelo suho vino
Proizvođač Bibich
Geografsko podrijetlo Dalmacija
Gastro preporuka uz bijelu ribu, rakove, janjetinu, skradinski rižot ili gusju jetru
Temperatura serviranja 10-12°C

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!