Bibich Bas de Bas crno

  • 76,32€ 575,00kn

Iznimno puno, jedinstveno, svoje. Proizvedeno isključivo za poznavatelje i ljubitelje prirodnih vrhunskih vina. Odnjegovano u bačvama od francuskog hrasta 24 mjeseca.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: 2-3 Days

Dobavljač: Brza Distribucija d.o.o.

Model: Bibich


Vina Bibich je obiteljska „boutique“ vinarija koja se proizvodnjom vina bavi već nekoliko generacija. Obiteljski korijeni s prvim pisanim tragovima sežu u 15. stoljeće, u mjesto Nečven-grad, u Promini gdje i danas posjeduju vinograde i imanje. Poslije više godina rada, usavršavanja i suradnje s više svjetskih vinara, enologa i poznavatelja vina, prva vina izlaze na tržište 1998. i već ta prva osvajaju priznanja za kvalitetu na brojnim ocjenjivanjima u regiji što obitelji daje poticaj za daljnji rad i razvoj. Danas, 15-ak godina kasnije vina Bibich se nalaze na vinskim listama najboljih svjetskih restorana, u New Yorku, Tokiju, Stockholmu... „Bibich“ kao brand je prepoznat među ljubiteljima vina kao drugačiji, svoj, originalan i intrigantan. A to i jest misija vinarije, u moru istih, unificiranih, generičkih vina, zadržati svoj osobni pečat s naglaskom na teritorij i mikrolokaciju odakle dolaze.

Specifikacije
Zapremina boce 0.75l
Vrsta Vrhunsko crveno suho vino
Proizvođač Bibich
Geografsko podrijetlo Dalmacija
Gastro preporuka Najbolje se slaže uz birana jela od vrhunskih namirnica. Divljač, najbolji juneći odresci, vrhunska gastronomija.
Temperatura serviranja 18°C

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!