Antunović Muškat Ottonel

  • 14,47€ 109,00kn

Ovo vino potiče fantastičan osjećaj sorte muškatnog grožđa i bijelog cvijeća s laganim notama minerala. Savršeno se slaže sa sirom kao predjelom, kao i s desertima na bazi oraha, lješnjaka, badema i tamne čokolade. Temperatura posluživanja:10 do 12 ° C.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Brza Distribucija d.o.o.

Model: Antunović


Preporučena temperatura posluživanja je od 10 do 12 ° C.

Misija vinarije Antunović je pozicionirati se kao butična vinarija s vrhunskim vinima proizvedenim u malim količinama namijenjenim pravim ljubiteljima vina! Vinarija Antunović ima stogodišnju obiteljsku tradiciju vinogradarstva i proizvodnje vina.

Otkako je 2004. godine zasadila novi vinograd, Jasna Antunović Turk, dipl.ing., Dovela je obiteljsko poduzeće u “novo doba vinarstva”. Vinarija se nalazi u sjeveroistočnoj Hrvatskoj. U vinarskom kraju poznatom kao Podunavlje - vinogorje (Erdut). Izuzetna mikroklima Dunavskog vodotoka, plodno i rastresito tlo te jednaka raspodjela oborina i sunca osiguravaju vrlo povoljne uvjete za sadnju različitih sorti vinove loze. 75% asortimana Vinarije Antunović čine bijele sorte vina (Welschriesling, Chardonnay, Sylvaner, Muscat Ottonel i Chasselas). I 25% sorti crnog vina (Pinot noir, cabernet franc i cabernet sauvignon). U sklopu vinarstva nalazi se i kušaonica vina u kojoj gosti mogu uživati ​​u domaćim kulinarskim specijalitetima uz vino.

Specifikacije
Zapremina boce 0.75l
Vrsta bijelo suho vino
Proizvođač Antunović
Geografsko podrijetlo Slavonija i Podunavlje
Gastro preporuka uz bijelu ribu, rakove, janjetinu, skradinski rižot ili gusju jetru
Temperatura serviranja 10-12°C

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!