Williams 0,2L/0,5L

  • 65,00kn

Bistra i bezbojna, 39% alkohol, karakterističnog mirisa, intenzivnog, ali harmoničnog okusa i nenadmašnog mirisa tek ubranog ploda, dugotrajne arome koja prožima usnu šupljinu, a opet tako svježa i mekog završetka.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Bijeli Gusak

Model: GBRW


Bistra i bezbojna, 39% alkohola, karakterističnog mirisa, intenzivnog, ali harmoničnog okusa i nenadmašnog mirisa tek ubranog ploda, dugotrajne arome koja prožima usnu šupljinu, a opet tako svježa i mekog završetka. To je Williams rakija destilerije Bijeli gusak. Kao i sve naše rakije, a radi očuvanja svih aromatskih posebnosti koji rakiju čine kraljicom jakih alkoholnih pića, i Williams rakija je nastala dvostrukom destilacijom. U ovom slučaju, a to je i presudno za premium kvalitetu ove rakije, beskompromisno smo pri destilaciji proveli odvajanje frakcija što je rezultiralo dobivanjem rakije snažne arome, tako jedinstvene u svijetu voćnih rakija. 

Specifikacije
Zapremina boce 02,00 L
Vrsta jako alkoholno piće
Proizvođač OPG Bijeli Gusak
Geografsko podrijetlo Hrvatska
Gastro preporuka u svakom trenutku i svakoj prigodi. Društvo nije neophodno, ali je katkada sa njime slađe…
Temperatura serviranja Rakija Williams destilerije Bijeli gusak ruši sve predrasude i vodi vas na putovanje puno nevjerojatnih mirisa i jedinstvenog okusa
Pakiranje 6 boca u kartonu
Ambalaža staklena boca

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!